× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Zekios

Κατασκευή Ιστοσελίδας της εταιρείας Zekios

Zekios

Η εταιρεία Zekios με πολυετή εμπειρία στο χώρο της ασφάλειας και των τηλεπικοινωνιών, σας παρέχει εξειδικευμένες λύσεις και εγκαταστάσεις συστημάτων με ορθή λειτουργία. Έχουν ως στόχο την αμεσότερη και καλύτερη εξυπηρέτηση για τον εργασιακό σας χώρο ή την οικία σας! Έχοντας αποκτήσει υψηλή τεχνογνωσία στο χώρο της ασφάλειας και των τελευταίων συστημάτων τεχνολογίας, η ομάδα της Zekios έχει ως πρωταρχικό γνώμονα την ευκολότερη και πιο ασφαλή καθημερινότητά σας.


Κατασκευή Ιστοσελίδας

Κατασκευή Ιστοσελίδας "Zekios"


Κατασκευή Ιστοσελίδας

Κατασκευή Ιστοσελίδας "Zekios"

THE CHALLENGE

Στόχος μας να δημιουργήσουμε την ιστοσελίδα της εταιρείας συστημάτων ασφαλείας και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων Zekios. Η εν λόγω ενέργεια είχε ως στόχο την παρουσίαση των υπηρεσιών της, των έργων της, αλλά και του ευρύτερου χαρακτήρα αυτής. Τα παραπάνω επιτεύχθηκαν, συνδυάζοντας ένα φιλικό και επεξηγηματικό για τους χρήστες περιβάλλον.

THE SOLUTION

Η υλοποίηση και το εικαστικό κομμάτι της σελίδας έπρεπε να αναδεικνύουν με τον πλέον ακριβή τρόπο το προφίλ της εταιρίας και των υπηρεσιών της. Έτσι χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα μέσα, δημιουργήθηκε το ζητούμενο αποτέλεσμα. Επιπλέον, η κατασκευή υπακούει σε όλους τους κανόνες SEO, ώστε η σελίδα να ανέβει ως αποτέλεσμα στις μηχανές αναζήτησης.

THE RESULT

Το αποτέλεσμα... μία όμορφη, εύχρηστη και responsive σελίδα, με ταχύτατη πλοήγηση και παράλληλα λειτουργική σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Εν τέλει, με την χρήση της πλατφόρμας, η οποία έχει προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη οι διαχειριστές της μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν και να τροποποιούν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.