× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Anemolia apartments

Κατασκευή Ιστοσελίδας για ξενοδοχείο στη Λευκάδα

Anemolia apartments

Το Anemolia Apartments είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, με studios και διαμερίσματα, στην όμορφη Βασιλική της Λευκάδας, ένα χωριό γραφικό αλλά και συνάμα κοσμοπολίτικο. Το Anemolia Apartments στεγάζεται σε ένα νεόκτιστο, νεοκλασικό κτίριο. Το εσωτερικό του αίθριο, με τα τραπέζια και τις καρέκλες είναι αυτό που το χαρακτηρίζει, ενώ στον ίδιο χώρο βρίσκεται και η reception που μπορεί να σας εξυπηρετήσει σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Όλα τα studios και διαμερίσματα του Anemolia Apartments είναι διαμπερή και δροσερά. Επίσης διαθέτει ανελκυστήρα ατόμων και αποσκευών και υπόγειο χώρο στάθμευσης και φύλαξης μοτοσυκλετών, ποδηλάτων, και αντικειμένων όπως μπαγκαζιέρες, σχάρες ποδηλάτων κ.α. Βρίσκεται δύο λεπτά περπάτημα από την αμμώδη και αβαθή παραλία του χωριού, ιδανική για κολύμπι αλλά και για θαλάσσια σπορ, όπως windsurfing,  θαλάσσιο ποδήλατο, κανό, sup κ.α. ενώ σε πολύ μικρή απόσταση υπάρχουν mini market, φούρνος, ταβέρνες, καφετέριες, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων, ενοικιάσεις εξοπλισμού θαλάσσιων σπορ, σχολή windsurfing και ATM.


Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου

Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου


Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου

Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου

THE CHALLENGE

Μας ζητήθηκε η κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου του καταλύματος Anemolia Apartments, έτσι ώστε να μπορεί να παρουσιάσει τα δωμάτια και τις υπηρεσίες του, με τρόπο φιλικότερο όχι μόνο προς τους χρήστες αλλά και προς τους διαχειριστές της. Ακόμα μας ζητήθηκε η διαχείριση των αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

THE SOLUTION

Η κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου έπρεπε να αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο την επιχείρηση γι' αυτό το λόγο ήταν απαραίτητος ο σχεδιασμός των εικαστικών. Ακόμα κατά την κατασκευή ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες του βασικού SEO, ώστε η ιστοσελίδα να ανέβει στις μηχανές αναζήτησης. Επίσης θα γίνει χρήση της νέας πλατφόρμας διαχείρισης της Webalists, και θα προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε μία όμορφη responsive ιστοσελίδα, με γρήγορη πλοήγηση και φυσικά λειτουργική σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Τέλος, με την χρήση της νέας μας πλατφόρμας, οι διαχειριστές του μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν το περιεχόμενο τη ιστοσελίδας, και συγχρόνως να διαχειρίζονται τις αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος του καταλύματος.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.