×ΑΡΧΙΚΗΕΤΑΙΡΕΙΑΥΠΗΡΕΣΙΕΣΕΡΓΑBLOGΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

Η παλαιά μέθοδος κράτησης δωματίου στα ξενοδοχεία, με τη χρήση του τηλεφώνου ή κάποιου τουριστικού γραφείου έχει δώσει τη θέση της σε μια απλή επίσκεψη στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου και την κράτηση σε μια στιγμή, ανά πάσα στιγμή. Όποιος αναζητεί δωμάτια ξενοδοχείων στο διαδίκτυο, έχοντας επιλέξει τον τόπο, επιλέγει και ξενοδοχείο για τη διαμονή του, μέσα από πληθώρα ιστοσελίδων, φωτογραφιών, περιγραφών, σχολίων και κριτικών. Η απόφασή του είναι συνυφασμένη με την εντύπωση που θα αποκομίσει από όλα τα προηγούμενα. Οπότε μια εντυπωσιακή, πρωτότυπη και καλαίσθητη ιστοσελίδα, που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του με τον σχεδιασμό της, την ταχύτητα και τη λειτουργία της είναι και το μυστικό στην αύξηση των πελατών κάθε ξενοδοχείου, αλλά και στην αύξηση της αξιοπιστίας και της φήμης του. 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

Αντικατοπτρίζοντας τη μοναδική ταυτότητα του ξενοδοχείου σας, προσαρμόζοντας κάθε στοιχείο σχεδιασμού, είναι η μέθοδος της Webalists για την κατασκευή των ιστοσελίδων για ξενοδοχεία. Στόχος μας είναι η κατασκευή μιας ιστοσελίδας που όχι μόνο να φαίνεται εντυπωσιακή, σχεδιάζοντας την κατά παραγγελία, χωρίς τη χρήση έτοιμων εικαστικών, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, αλλά συγχρόνως και εύκολη στη χρήση της, αυξάνοντας έτσι, κατά πολύ, την πιθανότητα δημιουργίας κρατήσεων.

SEO FRIENDLY

Επικεντρωνόμαστε σε μετρήσεις, που είναι ζωτικής σημασίας, για τη μεγαλύτερη αύξηση των κρατήσεων. Είμαστε αρωγοί των πελατών μας, στην προσπάθεια αύξησης της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου σας στις μηχανές αναζήτησης, βελτιστοποιώντας την κατασκευή τους. Η αύξηση επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας είναι ένας από τους βασικούς μας στόχους, γιατί γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τι ακριβώς χρειάζεστε. Χρειάζεστε κρατήσεις. Χρειάζεστε επισκεψιμότητα. Χρειάζεστε clicks.
Στη Webalists γνωρίζουμε, επίσης, και τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε για να ανεβάσουμε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας ψηλά στις αναζητήσεις της Google.

SEO FRIENDLY
ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Στην κατασκευή μιας ιστοσελίδας ξενοδοχείου, είναι απαραίτητο να προστεθεί ένα σύστημα για τις online κρατήσεις. Μπορούν, ακόμα, να ενσωματωθούν συστήματα κρατήσεων τρίτων (WebHotelier, Bookoncloud, κ.α.), με τα οποία οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπορούν να κάνουν γρήγορα και εύκολα κράτηση της διαμονής τους, χωρίς δυσκολίες, μέσω του συστήματος διαχείρισης κρατήσεων, που εσείς θα προτιμήσετε.

CUSTOM ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και άλλα τουριστικά καταλύματα είναι ο τομέας που αφορά το σύστημα κρατήσεων που προσφέρουμε, για να αναβαθμιστεί η παρουσία τους διαδικτυακά φέρνοντας αύξηση στις κρατήσεις δωματίων. Το σύστημα κρατήσεων μας, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες, προσφέρει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στη διαχείριση του ξενοδοχείου, χρησιμοποιώντας μία ενιαία πλατφόρμα διαχείρισης. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ελέγχετε τις κρατήσεις σας πολύ εύκολα, μέσα από ένα εύχρηστο μενού, αλλά και να διαχειρίζεστε την ιστοσελίδα σας.

CUSTOM ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Γρήγορη στη φόρτωση της και ασφαλής απέναντι σε πιθανές επιθέσεις, πρέπει να είναι μία σωστά κατασκευασμένη ιστοσελίδα ξενοδοχείου. Ο επισκέπτης, συνήθως, δεν περιμένει περισσότερο από 3-4 δευτερόλεπτα να φορτώσει μία ιστοσελίδα. Επίσης, το τελευταίο χρονικό διάστημα, μεγάλο αντικείμενο συζήτησης είναι η παραβίαση των προσωπικών δεδομένων των καταναλωτών και χρηστών του διαδικτύου. Σε μία ιστοσελίδα, που υπάρχει αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες της, πρέπει πάντα να υπάρχει και η ανάλογη ασφάλεια και κρυπτογράφηση του περιεχομένου της. Έτσι, λοιπόν, για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια σας, σε κάθε δημιουργία ιστοσελίδας, εγκαθιστούμε πιστοποιητικό SSL, απολύτως δωρεάν σε όλους τους πελάτες μας!

CLOUD ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα πρέπει να είναι δυναμική και όχι στατική. Μια δυναμική ιστοσελίδα χαρακτηρίζεται από ένα σύνολο μεταβλητού περιεχομένου από κάποιο σύστημα διαχείρισης. Το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) είναι εκείνο που σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας, να προσθέσετε νέες σελίδες, άρθρα και προϊόντα, αλλά και να αλλάξετε βασικά στοιχεία στην εμφάνισή της, χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις.

CLOUD ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Στην Webalists δεν κάνουμε οικονομία στην ποιότητα κατασκευής της ιστοσελίδας αλλά… στην τιμή της, έτσι σας γλιτώσουμε από τον περιττό κόπο, γιατί έχοντας μεγάλη εμπειρία στην οικονομική κατασκευή ιστοσελίδων, σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Προσφέρουμε οικονομική κατασκευή ιστοσελίδας με μοναδικό Design και άψογη λειτουργικότητα.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.