× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Basketa

Υποστήριξη του αθλητικού ειδησεογραφικού site basketa.gr

Basketa

Η σελίδα basketa.gr αποτελεί το πλέον έγκυρο και αξιόπιστο μπασκετικό site. Με όλα τα νέα για τον θαυμαστό κόσμο του μπάσκετ γρήγορα και έγκαιρα στην οθόνη σας με ένα κλικ. Μάθετε πρώτοι για όλες της Ελληνικές κατηγορίες, για την Ευρώπη, για το NBA και για όλο τον υπόλοιπο μπασκετικό κόσμο μόνο εδώ. Πληθώρα στατιστικών και πινάκων με αποτελέσματα, αναλύσεις ειδικών και πολλά άλλα νέα για τους φίλους του αθλήματος. Μην μείνεις έξω από το παιχνίδι. Ενημερώσου τώρα για το παρελθόν το παρόν και το μέλλον του αγαπημένου σου αθλήματος.

THE CHALLENGE

Μας ζητήθηκε η υποστήριξη του αθλητικού ειδησεογραφικού site basketa.gr με σκοπό την διόρθωση και την βελτίωση στις επιδόσεις της ήδη υπάρχουσας σελίδας. Διατηρώντας το εικαστικό και παρέχοντας εξειδικευμένες αλλαγές, με σκοπό την βελτίωση σε ό,τι αφορά το κομμάτι του χρήστη και την καθαυτό βελτίωση στο διαχειριστικό της σελίδας.

THE SOLUTION

Η υποστήριξη της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας είχε ως σκοπό την συντήρηση καθώς και να την βελτιστοποίηση σε όλους τους δυνατούς τομείς. Οι σημαντικότεροι από αυτούς είναι η ταχύτητά φόρτωσης της σελίδας, οι κανόνες SEO, ώστε η σελίδα να ανέβει πιο ψηλά στις αναζητήσεις καθώς και ένας μεγάλος αριθμός από παραμετροποιήσεις που την κατέστησαν περισσότερο λειτουργική σε ό,τι αφορά την πλευρά που του χρήστη αλλά και του διαχειριστή. Επομένως, με τις κατάλληλες μετατροπές ήρθε το ζητούμενο αποτέλεσμα.

THE RESULT

Σαν αποτέλεσμα αναπτύχθηκε μία σελίδα πιο βελτιωμένη ως προς τις επιδόσεις, σύμφωνη με τα τρέχοντα τεχνικά δεδομένα και με την χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών στο αντίστοιχο κομμάτι τους. Με αισθητή διαφορά στην ταχύτητα πλοήγησης αλλά και σε λειτουργικό επίπεδο σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Παράλληλα, με την χρήση της πλατφόρμας, οι διαχειριστές της μπορούν ευκολότερα και ταχύτερα να ανανεώνουν και να τροποποιούν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, να διαχειρίζονται τα νέα της και να συμπληρώνουν την εκάστοτε κατηγορία και τα στατιστικά.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.