×ΑΡΧΙΚΗΕΤΑΙΡΕΙΑΥΠΗΡΕΣΙΕΣΕΡΓΑBLOGΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Οι πελάτες των εταιρειών κατασκευής ιστοσελίδων, αφού παραλάβουν το συμφωνηθέν προϊόν, αντιμετωπίζουν ένα βασικό πρόβλημα, την τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας τους. Ενδέχεται να προκύψει κάποιο πρόβλημα ή απλώς να θελήσουν να την εξελίξουν, προσθέτοντάς της νέες λειτουργίες, αλλά και να την προσαρμόσουν στις νέες τάσεις της αγοράς ή σε νέα επαγγελματικά τους δεδομένα. Τα online project που είναι γρήγορα προσαρμόσιμα και ευέλικτα είναι τα πιο πετυχημένα. Τη δυνατότητα κατάλληλης τεχνικής υποστήριξης και ανταπόκρισης στις νέες τάσεις της αγοράς, δυστυχώς, δεν την έχουν όλες οι εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων. Σύνηθες φαινόμενο είναι η αναμονή επί μακρόν κάποιου για διορθώσεις, αλλαγές ή προσθήκες! Η εταιρεία μας, έχοντας πολυετή εμπειρία στην παροχή διαδικτυακών υπηρεσιών, αναλαμβάνει, εξ` ολοκλήρου, την συντήρηση και διαχείριση ιστοσελίδων με σκοπό την μεγιστοποίηση της απόδοσής τους.

ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Η δουλειά μας δεν τελειώνει ποτέ με την ολοκλήρωση όλων των βασικών εργασιών στην ιστοσελίδα. Έπεται συνεχής έλεγχος της λειτουργίας και της απόδοσής της, για την εξασφάλισή της. Η βελτίωση της κατάταξής της στις μηχανές αναζήτησης και το SEO είναι αποτέλεσμα τακτικού ελέγχου του Google Search Console, για διόρθωση των σφαλμάτων.

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΗΓΑΙΟΥ ΚΩΔΙΚΑ

Βελτιστοποιούμε τον πηγαίο κώδικα, για να εξαλείψουμε τυχόν προβλήματα, να πετύχουμε μείωση του χρόνου φόρτωσης της ιστοσελίδας και να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ασφάλειά της.

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΗΓΑΙΟΥ ΚΩΔΙΚΑ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΕΛΙΔΑΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΕΛΙΔΑΣ

Διαχειριζόμαστε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, δηλαδή προσθέτουμε, αφαιρούμε και αλλάζουμε τα κείμενα και τις φωτογραφίες της, και ανάλογα με τα νέα δεδομένα και τις τάσεις της αγοράς αλλάζουμε τις λέξεις κλειδιά και τη βελτιώνουμε.

ΤΑΚΤΙΚΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ "BACKUPS"

Η διατήρηση αντιγράφων ασφαλείας, αν και δεν συνηθίζεται από πολλούς, είναι από τις βασικότερες εργασίες στη συντήρηση των ιστοσελίδων, γιατί τα αντίγραφα ασφαλείας είναι αυτά που θα την επαναφέρουν σε περίπτωση κάποιου σφάλματος. Για να εξασφαλίσουμε τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια στην ιστοσελίδα σας παρέχουμε backups σε ημερήσια, μηνιαία και ετήσια βάση.

ΤΑΚΤΙΚΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 24/7

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 24/7

Είμαστε πάντα κοντά σας, Η ειδικοί της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας για ότι χρειαστείτε, 24 ώρες το 24ωρο, εντός του πλαισίου των συμφωνημένων εργασιών αλλά και σε ότι έκτακτο προκύψει.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Στην Webalists δεν κάνουμε οικονομία στην ποιότητα της τεχνικής υποστήριξης μας αλλά… στην τιμή της, έτσι σας γλιτώσουμε από τον περιττό κόπο, γιατί έχοντας μεγάλη εμπειρία σε τεχνική υποστήριξη, σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.