× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

BIGSTORE

Υποστήριξη και βελτίωση του eshop BIG STORE

BIGSTORE

Το Δίκτυο Καταστημάτων BIGSTORE αποτελεί τη νέα Επιχειρηματική Δραστηριότητα της Εταιρίας Τρίτας Γ. & Σία Ε.Ε. Η πολυετής εμπειρία, σε συνδυασμό με την ευρεία γκάμα προϊόντων μας, μας δίνει τη δυνατότητα να κατανοούμε τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες των πελατών μας και να προσφέρουμε τη καλύτερη πρόταση της αγοράς. Ως συνέπεια των παραπάνω, η εταιρία μας κάνει ένα μεγάλο βήμα συνεργαζόμενοι με τους ειδικούς στο ηλεκτρονικό εμπόριο για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

 

 

 

THE CHALLENGE

Μας ζητήθηκε η υποστήριξη του eshop BIG STORE με σκοπό την διόρθωση και την βελτίωση στις επιδόσεις του ήδη υπάρχοντος. Διατηρώντας το εικαστικό και παρέχοντας στοχευμένες βελτιώσεις σε ό,τι αφορά το κομμάτι του χρήστη και έλεγχο στο διαχειριστικό της σελίδας.

THE SOLUTION

Η υποστήριξη του eshop είχε ως σκοπό να συντηρήσει το παρόν καθώς και να το βελτιώσει σε όλους τους δυνατούς τομείς. Μερικοί εξ αυτών είναι η ταχύτητά φόρτωσης της σελίδας, οι κανόνες SEO, ώστε το eshop να ανέβει στις αναζητήσεις καθώς και πληθώρα παραμετροποιήσεων που κατέστησαν το eshop πιο λειτουργικό τόσο για την πλευρά που αφορά τον χρήστη όσο και για εκείνη του διαχειριστή. Έτσι με τις κατάλληλες μετατροπές και αλλαγές επιτεύχθηκε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

THE RESULT

Σαν αποτέλεσμα αναπτύχθηκε ένα eshop πιο βελτιωμένο ως προς τις επιδόσεις, σύμφωνο με τα τρέχοντα τεχνικά δρόμενα και με την εφαρμογή των πιο σύγχρονων τεχνολογιών στον τομέα τους. Πλέον με αισθητά πιο γρήγορη πλοήγηση αλλά και ταυτόχρονα λειτουργικό σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.