× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Christian Marie

Κατασκευή eshop της εταιρείας Christian Marie

Christian Marie

Η ομάδα της CHRISTIAN MARIE δραστηριοποιείται στον τομέα του ποιοτικού υποδήματος από το 1980. Με συνεχείς ενημερώσεις για όλες τις νέες τάσεις που επιτάσσει η μόδα παγκοσμίως , επιλέγοντας τους καλύτερους στο είδος τους συνεργάτες , τις ποιοτικότερες πρώτες ύλες αλλά κυρίως έχοντας ως στόχους την άνεση , την ποιότητα και την αισθητική.


Christian Marie

Christian Marie


Christian Marie

Christian Marie


Christian Marie

Christian Marie

THE CHALLENGE

Μας ζητήθηκε η κατασκευή eshop της εταιρείας Christian Marie, με σκοπό την παρουσίαση και την πώληση των προϊόντων της. Με κύριο γνώμονα την απόδοση αλλά και την εμφάνιση του eshop σε ό,τι αφορά τόσο την πλευρά του χρήστη αλλά και εκείνη του διαχειριστή της σελίδας.

THE SOLUTION

Η κατασκευή του eshop έπρεπε να αντιπροσωπεύει το μοναδικό ύφος της εταιρείας και να αναδεικνύει την ποιότητα των προϊόντων της. Επομένως, με επεμβάσεις στο εικαστικό της, και με την κατάλληλη επεξεργασία δημιουργήθηκε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κατά την διαδικασία της εκπόνησης ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες SEO, ώστε το eshop να ανέβει στις αναζητήσεις. Εν τέλει, έγινε χρήση της πλατφόρμας διαχείρισης της Webalists, η οποία είναι πλήρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες του πελάτη.

THE RESULT

Σαν αποτέλεσμα δημιουργήθηκε ένα όμορφο, λειτουργικό και responsive eshop, με ταχύτατη πλοήγηση και συνάμα αποδοτικό σε όλους τους σύγχρονους browsers. Παράλληλα, με την χρήση του διαχειριστικού, οι διαχειριστές της μπορούν άμεσα και χωρίς καμία δυσκολία να ανανεώνουν και να επεξεργάζονται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, να διαχειρίζονται τις παραγγελίες, το πελατολόγιό αλλά και τα προϊόντα τους, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του eshop.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.