× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

E-mam

Υποστήριξη και βελτίωση του online delivery Ε-mam

E-mam

Η εφαρμογή e-mam αποτελεί τον εύκολο τρόπο να παραγγείλεις on-line το αγαπημένο σου φαγητό με τρία απλά βήματα. Εισάγεις την διευθυνσή σου. Διαλέγεις το εστιατόριο της επιλογής σου. Παραγγέλνεις το αγαπημένο σου φαγητό και είσαι έτοιμος να το απολαύσεις μόλις φτάσει στην πόρτα σου. Επίσης αν είσαι ιδιοκτήτης εστιατορίου μπορείς να γίνεις και εσύ μέλος της οικογένειας των εστιατορίων που συνεργαζόνται, πως; Μπες στο site… Και Καλή Όρεξη! 

THE CHALLENGE

Μας ζητήθηκε η υποστήριξη του online delivery e-mam με σκοπό την διόρθωση και την βελτίωση στις επιδόσεις της ήδη υπάρχουσας σελίδας. Διατηρώντας το εικαστικό και παρέχοντας εξειδικευμένες μετατροπές με σκοπό την βελτίωση σε ό,τι αφορά το κομμάτι του χρήστη και την εξολοκλήρου ανανέωση στο διαχειριστικό της σελίδας και επέκταση νέων λειτουργιών.

THE SOLUTION

Η υποστήριξη του online delivery είχε ως σκοπό να συντηρήσει την παρούσα σελίδα  καθώς και να την βελτιστοποιήσει σε όλους τους προβλεπόμενους τομείς. Οι σημαντικότεροι από αυτούς είναι η ταχύτητά φόρτωσης της σελίδας, οι κανόνες SEO, ώστε η σελίδα να ανέβει πιο ψηλά στις αναζητήσεις καθώς και ένας μεγάλος αριθμό από παραμετροποιήσεις που κατέστησαν την εφαρμογή πιο λειτουργική σε ό,τι αφορά την πλευρά που του χρήστη αλλά ταυτόχρονα και για εκείνη του διαχειριστή. Συνεπώς, με τις αναγκαίες μετατροπές επιτεύχθηκε η ζητούμενη έκβαση. Εξίσου σημαντική προσθήκη αποτέλεσε η χρήση της custom webapps της Webalists που κατασκευάστηκαν, με σκοπό την αναβαθμισμένη διαχείριση και των έλεγχο των συστημάτων.

THE RESULT

Σαν αποτέλεσμα αναπτύχθηκε μία σελίδα πιο βελτιωμένη ως προς τις επιδόσεις, σύμφωνη με τα τρέχοντα τεχνικά δεδομένα και με την χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών στο αντίστοιχο κομμάτι τους. Με αισθητή διαφορά στην ταχύτητα πλοήγησης αλλά και ταυτόχρονα λειτουργικό σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Επιπλέον, με την χρήση της πλατφόρμας αλλά και των webapps, οι διαχειριστές της μπορούν ευκολότερα και ταχύτερα να ανανεώνουν και να τροποποιούν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, να διαχειρίζονται τις παραγγελίες, τα καταστήματα καθώς και τα προϊόντα τους.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.