× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Elampada

Κατασκευή Eshop της εταιρείας Elampada

Elampada

Tο “elampada.gr” είναι ο προορισμός για μοναδικές και πρωτότυπες λαμπάδες που θα φέρουν φως και χαρά στις εορταστικές σας στιγμές. Θα βρείτε υπέροχες χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες σύγχρονης αισθητικής για παιδιά και για ενήλικες! Ανακαλύψτε την μεγάλη συλλογή σε πασχαλινές λαμπάδες με ξύλινα παιχνίδια εξαιρετικής ποιότητας, πορσελάνινα στοιχεία, girly τσαντάκια, λούτρινα ζωάκια και τόσα άλλα για αγόρια και κορίτσια με άποψη! Αλλά και για τα πιο … “μεγάλα παιδιά”, θα βρείτε τεράστια ποικιλία με λαμπάδες για να διαλέξετε τη δική σας ή να κάνετε το τέλειο δώρο για το Πάσχα! Ανακαλύψτε τη μαγεία των λαμπάδων του elampada.gr, σχεδιασμένες για να ικανοποιήσουν κάθε γούστο και προτίμηση. 


Κατασκευή E-Shop της εταιρείας Elampada

Κατασκευή E-Shop της εταιρείας Elampada


Κατασκευή E-Shop της εταιρείας Elampada

Κατασκευή E-Shop της εταιρείας Elampada

THE CHALLENGE

Μας ανατέθηκε η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας Elampada,  έτσι ώστε να μπορεί να προβάλλει τα προϊόντα της με εύκολο και φιλικό τρόπο, όχι μόνο προς τους χρήστες αλλά και προς τους διαχειριστές της. Βασικό κριτήριο ήταν η απόδοση, αλλά και η εμφάνιση του eshop σε ό,τι αφορά την πλευρά του χρήστη, αλλά και του διαχειριστή της σελίδας.

THE SOLUTION

Η κατασκευή του eshop θέλαμε να εκφράζει την ταυτότητα και τους στόχους της Elampada, καθώς και την ποιότητα, αλλά και την ιδιαιτερότητα των προϊόντων της. Στόχος μας ήταν η σελίδα να είναι ικανή να παρουσιάσει τα προϊόντα με το καλύτερο δυνατό τρόπο, και να οδηγήσει το χρήστη στην αγορά αυτών. Κατά την υλοποίηση του eshop ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες SEO. Παράλληλα, με την πλατφόρμα διαχείρισης της Webalists, δίνεται η δυνατότητα πλήρους ελέγχου του ηλεκτρονικού καταστήματος.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε ένα κομψό, χρηστικό και responsive eshop, με πολύ γρήγορη πλοήγηση και ταυτόχρονα λειτουργικό σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Τέλος, με την χρήση της πλατφόρμας, οι διαχειριστές της μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν και να τροποποιούν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, να διαχειρίζονται τις παραγγελίες, το πελατολόγιό αλλά και τα προϊόντα τους.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.