× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Iridastores

Κατασκευή eshop για κοσμηματοπωλείο

Iridastores

Η Ίριδα είναι μια οικογενειακή επιχείρηση από το 1948, και εξακολουθεί να έχει αυτές τις οικογενειακές αξίες μέχρι σήμερα. Είναι φημισμένοι για την εξαιρετική ποιότητα και τις απαιτητικές προδιαγραφές και το πάθος τους για τα πολύτιμα κοσμήματα. Η επιδίωξη της αριστείας είναι απλά μέρος του ήθους τους ως οικογενειακή επιχείρηση. Το πάθος και η εμπειρία τους έχει περάσει από γενιά σε γενιά κι εξακολουθεί να είναι το επίκεντρο του τρόπου με τον οποίο δουλεύουν σήμερα.


Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop


Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop

THE CHALLENGE

Μας ζητήθηκε η κατασκευή eshop του κοσμηματοπωλείου Ίριδα, έτσι ώστε να μπορεί να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, με τρόπο φιλικό και εύκολο όχι μόνο προς τους χρήστες αλλά και προς τους διαχειριστές της.

THE SOLUTION

Η κατασκευή του eshop έπρεπε να αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο την επιχείρηση γι' αυτό το λόγο ήταν απαραίτητος ο σχεδιασμός των εικαστικών. Ακόμα κατά την κατασκευή ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες SEO, ώστε η ιστοσελίδα να ανέβει στις μηχανές αναζήτησης. Επίσης θα γίνει χρήση της πλατφόρμας διαχείρισης της Webalists, και θα προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε ένα όμορφο και responsive eshop, με πολύ γρήγορη πλοήγηση και φυσικά λειτουργικό σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Τέλος, με την χρήση της πλατφόρμας, οι διαχειριστές του μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν το περιεχόμενο τη ιστοσελίδας, και συγχρόνως να διαχειρίζονται τις παραγγελίες και το πελατολόγιό τους.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.