× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισαλος studio

Κατασκευή Ιστοσελίδας για ξενοδοχείο στη Λευκάδα

Ισαλος studio

Ο ξενώνας Ίσαλος είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, δυναμικότητος 6 δωματίων, μόλις 50 μέτρα από την αρχή του κεντρικού, πολυσύχναστου και γραφικού πεζόδρομου, που οδηγεί στο λιμάνι του χωριού Βασιλική της Λευκάδας. Ο ξενώνας Ίσαλος διαθέτει επιπλέον και μια όμορφη, κοινόχρηστη, ήσυχη αυλή σε καταπράσινο περιβάλλον, με πάγκους, τραπέζια και καρέκλες, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και bbq. Σε πολύ μικρή απόσταση υπάρχουν φούρνος, σούπερ μάρκετ, φαρμακείο, καφετέριες, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μηχανών, κομμωτήριο, ταβέρνες κλπ.


Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου

Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου


Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου

Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου

THE CHALLENGE

Μας ζητήθηκε η κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου του καταλύματος Isalos Studios, έτσι ώστε να μπορεί να παρουσιάσει τα δωμάτια και τις υπηρεσίες του, με τρόπο φιλικότερο όχι μόνο προς τους χρήστες αλλά και προς τους διαχειριστές της. Ακόμα μας ζητήθηκε η διαχείριση των αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

THE SOLUTION

Η κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου έπρεπε να αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο την επιχείρηση γι' αυτό το λόγο ήταν απαραίτητος ο σχεδιασμός των εικαστικών. Ακόμα κατά την κατασκευή ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες του βασικού SEO, ώστε η ιστοσελίδα να ανέβει στις μηχανές αναζήτησης. Επίσης θα γίνει χρήση της νέας πλατφόρμας διαχείρισης της Webalists, και θα προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε μία όμορφη responsive ιστοσελίδα, με γρήγορη πλοήγηση και φυσικά λειτουργική σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Τέλος, με την χρήση της νέας μας πλατφόρμας, οι διαχειριστές του μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν το περιεχόμενο τη ιστοσελίδας, και συγχρόνως να διαχειρίζονται τις αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος του καταλύματος.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.