× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Kahofa

Κατασκευή Ιστοσελίδας παρουσίασης προϊόντων

Kahofa

Η εταιρεία Kahofa δραστηριοποιείται στο χώρο των εισαγωγών, εξαγωγών και του εμπορίου από το 2011, υπό την αιγίδα της GGM Group. Το 2018 ενσωμάτωσε στις υπηρεσίες της τη συνεργασία, με επιχειρηματίες και καταστηματάρχες, με τη μέθοδο της παρακαταθήκης, η οποία όπως ήταν λογικό δέχθηκε μεγάλο εναγκαλισμό από τους εμπόρους.


Κατασκευή ιστοσελίδας

Κατασκευή ιστοσελίδας


Κατασκευή ιστοσελίδας

Κατασκευή ιστοσελίδας

THE CHALLENGE

Σκοπός μας η κατασκευή σελίδας για την εταιρεία Kahofa, με στόχο την παρουσίαση των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Λαμβάνοντας υπόψιν την βέλτιστη απόδοση και εμφάνιση της σελίδας σε ό,τι αφορά τα κομμάτια του χρήστη αλλά και του διαχειριστή της σελίδας.

THE SOLUTION

Η κατασκευή της σελίδας στοχεύει στο να αναδεικνύει το ύφος της εταιρείας, την ποιότητα των υπηρεσιών της αλλά και των προϊόντων της. Συνεπώς, με μικρές παραμετροποιήσεις στο εικαστικό κομμάτι της και με την κατάλληλη επεξεργασία επιτεύχθηκε το ζητούμενο αποτέλεσμα. Κατά την υλοποίηση ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες SEO, ώστε η σελίδα να ανέβει στις αναζητήσεις. Τέλος, χρησιμοποιήθηκε η πλατφόρμα διαχείρισης της Webalists, η οποία έχει προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.

THE RESULT

Σαν τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε μία όμορφη, λειτουργική και responsive σελίδα, με γρήγορη πλοήγηση και ταυτόχρονα αποδοτική σε όλους τους σύγχρονους browser. Αξίζει να σημειωθεί, πως με την χρήση της πλατφόρμας, οι διαχειριστές της μπορούν γρήγορα και εύκολα να ανανεώνουν και να επεξεργάζονται το περιεχόμενο της σελίδας, αλλά και τα προϊόντα τους, δίνοντάς τους απόλυτο έλεγχο της σελίδας.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.