× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Hotel Mirada

Κατασκευή ιστοσελίδας για το ξενοδοχείο Hotel Mirada

Hotel Mirada

Το ξενοδοχείο Mirada το οποίο βρίσκεται στη Γλυφάδα Αττικής μόλις 400μ. από την κεντρική πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου, μας παρέχει τέτοια δωμάτια που εκτός από μοντέρνα, θα μπορούν να συμβαδίζουν με την διάθεση μας. Άλλα πιο κομψά, άλλα με πιο ζωηρά χρώματα, άλλα με πιο minimal διάθεση. Η 24ωρη ρεσεψιόν και το room service θα βρίσκονται εκεί ανά πάσα ώρα και στιγμή για οτιδήποτε χρειαστείτε. Επιπλέον διαθέτει και δωρεάν χώρο στάθμευσης με δυνατότητα φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου.


Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείου

Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείου


Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείου

Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείου

THE CHALLENGE

Μας ζητήθηκε η κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου του καταλύματος Hotel Mirada, έτσι ώστε να μπορεί να παρουσιάσει τα δωμάτια και τις υπηρεσίες του, με τρόπο φιλικότερο όχι μόνο προς τους χρήστες αλλά και προς τους διαχειριστές της. Ακόμα μας ζητήθηκε η διαχείριση των αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

THE SOLUTION

Η κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου έπρεπε να αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο την επιχείρηση γι' αυτό το λόγο ήταν απαραίτητος ο σχεδιασμός των εικαστικών. Ακόμα κατά την κατασκευή ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες του βασικού SEO, ώστε η ιστοσελίδα να ανέβει στις μηχανές αναζήτησης. Επίσης θα γίνει χρήση της νέας πλατφόρμας διαχείρισης της Webalists, και θα προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε μία όμορφη responsive ιστοσελίδα, με γρήγορη πλοήγηση και φυσικά λειτουργική σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Τέλος, με την χρήση της νέας μας πλατφόρμας, οι διαχειριστές του μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν το περιεχόμενο τη ιστοσελίδας, και συγχρόνως να διαχειρίζονται τις αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος του καταλύματος.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.