× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σορμπέ

Κατασκευή Eshop της εταιρείας Σορμπέ

Σορμπέ

Η εταιρεία Σορμπέ προσφέρει μια εκλεπτυσμένη συλλογή γυναικείων ρούχων, καλτσών και αξεσουάρ, συνδυάζοντας στυλ και άνεση με φρέσκο χαρακτήρα. Με υποσχέσεις για μια μοναδική εμπειρία αγορών που ξεπερνά κάθε προσδοκία, προσκαλεί τους πελάτες να ανακαλύψουν τον κόσμο της μόδας μέσα από άνετη περιήγηση από το σπίτι τους στο διαδίκτυο. Με έμφαση στη φρεσκάδα και τη μοναδικότητα, προσφέρει στυλ και εκπλήξεις που θα ανεώσουν τη γκαρνταρόμπα του πελάτη.


Κατασκευή E-Shop της εταιρείας Σορμπέ

Κατασκευή E-Shop της εταιρείας Σορμπέ


Κατασκευή E-Shop της εταιρείας Σορμπέ

Κατασκευή E-Shop της εταιρείας Σορμπέ

THE CHALLENGE

Μας ανατέθηκε η δημιουργία eshop της εταιρείας Σορμπέ, με στόχο την παρουσίαση και την πώληση των προϊόντων της. Βασικό μας μέλημα, η γρήγορη απόκριση και η κομψή εμφάνιση του eshop σε ό,τι αφορά τόσο την πλευρά του χρήστη αλλά και εκείνη του διαχειριστή της σελίδας.

THE SOLUTION

Η κατασκευή του eshop έπρεπε να τονίζει την ιδιαίτερη ταυτότητα της εταιρείας και να αναδεικνύει την ποιότητα των προϊόντων της. Έτσι, με μικρές αλλαγές στο εικαστικό της δημιουργήθηκε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κατά την διαδικασία της δημιουργίας του eshop ακολουθήθηκαν όλοι οι απαραίτητοι κανόνες SEO, ώστε το eshop να είναι φιλικό στις μηχανές αναζήτησης. Τέλος, χρησιμοποιήθηκε η πλατφόρμα διαχείρισης της Webalists, η οποία είναι πλήρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες του πελάτη.

THE RESULT

Το αποτέλεσμα είναι ένα όμορφο, λειτουργικό και responsive eshop, με γρήγορη πλοήγηση, και ταυτόχρονα αποδοτικό σε όλους τους σύγχρονους browsers. Παράλληλα, κάνοντας χρήση του διαχειριστικού, οι διαχειριστές του μπορούν εύκολα και άμεσα να ανανεώνουν και να επεξεργάζονται το περιεχόμενο του eshop, να διαχειρίζονται τις παραγγελίες, τους πελάτες αλλά και τα προϊόντα τους.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.