× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Synchronia

Κατασκευή eshop για κατάστημα χονδρικής - λιανικής

Synchronia

Η SYNCHRONIA (Συγχρονία) είναι ελληνική εταιρεία που προμηθεύει καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο. Ξεκίνησε το 2001 από δύο νέους ανθρώπους με μία ιδέα και μπόλικη θέληση να προσφέρουν στην ελληνική αγορά οικονομικά, έξυπνα και ελκυστικά προϊόντα διακόσμησης και ειδών δώρου. Ψάχνουν συνεχώς για νέα προϊόντα από κατασκευαστές σε όλο τον κόσμο με κριτήριο την αισθητική, την ποιότητα, την τιμή αλλά και το έντιμο & αλληλέγγυο εμπόριο. Με το γούστο και την φαντασία τους σχεδιάζουν και κατασκευάζουν νέα, πρωτότυπα προϊόντα για όλα τα γούστα. Έχουν την αποκλειστική αντιπροσωπεία και  προωθούν τα προϊόντα τους σε καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Πελάτες τους είναι τα καταστήματα λιανικής και χονδρικής πώλησης ειδών δώρου, οικιακών ειδών, τουριστικών ειδών, παιχνιδιών, παιδικών ειδών, ειδών γάμου βάπτισης, πολυκαταστήματα, αλλά και ξενοδοχεία, ξενώνες, airbnb, ενοικιαζόμενα δωμάτια, σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον πωλούν τα προϊόντα τους και στο κατάστημά τους, εντός του Notos Galleries, Σταδίου & Αιόλου, 6ος όροφος.


Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop


Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop


Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop

THE CHALLENGE

Μας ζητήθηκε η κατασκευή eshop της εταιρείας Synchronia, έτσι ώστε να μπορεί να παρουσιάσει τα προϊόντα της, με τρόπο φιλικό και εύκολο όχι μόνο προς τους χρήστες αλλά και προς τους διαχειριστές της. Ακόμα ζητήθηκε να μπορούν μέσα από την ίδια ιστοσελίδα να μπορούν να γίνονται αγορές Λιανική και Χονδρικής.

THE SOLUTION

Η κατασκευή του eshop έπρεπε να αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο την επιχείρηση γι' αυτό το λόγο ήταν απαραίτητος ο σχεδιασμός των εικαστικών. Ακόμα κατά την κατασκευή ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες SEO, ώστε η ιστοσελίδα να ανέβει στις μηχανές αναζήτησης. Επίσης θα γίνει χρήση της πλατφόρμας διαχείρισης της Webalists, και θα προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε ένα όμορφο και responsive eshop, με πολύ γρήγορη πλοήγηση και φυσικά λειτουργικό σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Τέλος, με την χρήση της πλατφόρμας, οι διαχειριστές του μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν το περιεχόμενο τη ιστοσελίδας, και συγχρόνως να διαχειρίζονται τις παραγγελίες και το πελατολόγιό τους.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.