× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Γούρι

Κατασκευή Eshop της εταιρείας Το Γούρι

Το Γούρι

Στο “togouri.gr” συνειδητοποιούν πόσο σημαντικό είναι για εσάς να προσφέρετε το καλύτερο δώρο της χαράς σας. Ανακαλύψτε την μεγάλη συλλογή τους σε χειροποίητα γούρια, μάτια, πέταλα, ρόδια κ.α. ζωγραφισμένα με τη χρήση μιας ζεστής, ρετρό χρωματικής παλέτας νοσταλγικού στυλ, από παραδοσιακό γιορτινό κόκκινο, απαλό ροζ, χιονάτο λευκό, παγωμένο μπλε, πράσινο της ελιάς και ανθρακί. Κάθε γούρι είναι σε ένα εξαιρετικό σχέδιο που είναι αισθητικά ευχάριστο και εξαιρετικής ποιότητας. Είναι ασφαλή, φιλικά προς το περιβάλλον, διαχρονικά, ώστε να μπορούν να παραδοθούν από γενιά σε γενιά, με αγάπη - ακριβώς αυτό που θα θέλατε για το δώρο σας.


Κατασκευή E-Shop της εταιρείας Το Γούρι

Κατασκευή E-Shop της εταιρείας Το Γούρι


Κατασκευή E-Shop της εταιρείας Το Γούρι

Κατασκευή E-Shop της εταιρείας Το Γούρι

THE CHALLENGE

Μας ζητήθηκε η κατασκευή eshop της εταιρείας "Το Γούρι", έτσι ώστε να μπορεί να παρουσιάσει τα προϊόντα της, με τρόπο φιλικό και εύκολο όχι μόνο προς τους χρήστες αλλά και προς τους διαχειριστές της.

THE SOLUTION

Η κατασκευή του eshop θέλαμε να αναδεικνύει το χαρακτήρα και τους στόχους της εταιρείας, καθώς και την ποιότητα των προϊόντων της. Επιθυμία μας ήταν η σελίδα να είναι ικανή να παρουσιάσει τα προϊόντα με το καλύτερο δυνατό τρόπο, και να οδηγήσει το χρήστη στην αγορά αυτών εύκολα και δυναμικά. Κατά την υλοποίηση του eshop ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες SEO. Τέλος, με την πλατφόρμα διαχείρισης της Webalists, δίνεται η δυνατότητα πλήρους ελέγχου του ηλεκτρονικού καταστήματος.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε ένα πολύ ενδιαφέρον, χρηστικό και responsive eshop, με πολύ γρήγορη πλοήγηση και ταυτόχρονα λειτουργικό σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Οι διαχειριστές της μπορούν πλέον εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν και να επεξεργάζονται το περιεχόμενο του eshop, να διαχειρίζονται τις παραγγελίες, το πελατολόγιό τους, αλλά και τα προϊόντα τους, μέσω της πλατφόρμας που έχουμε δημιουργήσει ειδικά γι’ αυτό το σκοπό.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.