× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

WhiteGold

Κατασκευή eshop για κατάστημα χονδρικής στην Πάρο

WhiteGold

Η επιχείρηση «Chantall Skiadas» (“WHITEGOLD”) είναι μια δημιουργική εταιρεία Γενικού Εμπορίου Εισαγωγών-Εξαγωγών Χονδρικής, με εκατοντάδες πιστούς πελάτες. Προσφέρει στο χώρο της διακόσμησης του σπιτιού και του λευκού είδους, καθώς και στα μικροέπιπλα και τα δώρα, μεγάλη ποικιλία αντικειμένων, πάντοτε στις καλύτερες τιμές, χάρη στις απευθείας εισαγωγές της και στους αποκλειστικούς συνεργάτες της στην Ευρώπη και την Ασία. Το Ηλεκτρονικό της κατάστημα απευθύνεται σε καταστήματα, αρχιτέκτονες, διακοσμητές χώρων, εστιατόρια, ξενοδοχεία ή αποθήκες λιανικού ή χονδρικού εμπορίου.


Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop


Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop

THE CHALLENGE

Μας ζητήθηκε η κατασκευή eshop Χονδρικής της εταιρείας White Gold, έτσι ώστε να μπορεί να παρουσιάσει τα προϊόντα της, με τρόπο φιλικό και εύκολο όχι μόνο προς τους χρήστες αλλά και προς τους διαχειριστές της.

THE SOLUTION

Η κατασκευή του eshop έπρεπε να αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο την επιχείρηση γι' αυτό το λόγο ήταν απαραίτητος ο σχεδιασμός των εικαστικών. Ακόμα κατά την κατασκευή ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες SEO, ώστε η ιστοσελίδα να ανέβει στις μηχανές αναζήτησης. Επίσης θα γίνει χρήση της πλατφόρμας διαχείρισης της Webalists, και θα προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε ένα όμορφο και responsive eshop, με πολύ γρήγορη πλοήγηση και φυσικά λειτουργικό σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Τέλος, με την χρήση της πλατφόρμας, οι διαχειριστές του μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν το περιεχόμενο τη ιστοσελίδας, και συγχρόνως να διαχειρίζονται τις παραγγελίες και το πελατολόγιό τους.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.