× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Maktub Candles

Κατασκευή Eshop της εταιρείας Maktub Candles

Maktub Candles

Το κατάστημα Maktub Candles είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που ασχολείται με την πώληση ιδιαίτερων οικολογικών κεριών σόγιας και αρωματικών χώρου για όλους τους ανθρώπους, αλλα και τους μικρούς μας φίλους, μιας και όλα τους τα προϊόντα κατάλληλα για παιδιά και κατοικίδια.


Κατασκευή E-Shop της εταιρείας Maktub Candles

Κατασκευή E-Shop της εταιρείας Maktub Candles


Κατασκευή E-Shop της εταιρείας Maktub Candles

Κατασκευή E-Shop της εταιρείας Maktub Candles

THE CHALLENGE

Μας ζητήθηκε η δημιουργία eshop της εταιρείας Maktub Candles, με στόχο την παρουσίαση και την πώληση των προϊόντων της. Η απόδοση, αλλά και η εμφάνιση του eshop σε ό,τι αφορά την πλευρά του χρήστη, αλλά και του διαχειριστή της σελίδας, στάθηκε το βασικό κριτήριο για εμάς.

THE SOLUTION

Η κατασκευή του eshop έπρεπε να αντιπροσωπεύει την ταυτότητα της εταιρείας και να αναδεικνύει την ποιότητα των προϊόντων της. Για το λόγο αυτό, αναλάβαμε τη δημιουργία του εικαστικού της.
Ταυτόχρονα, κατά την κατασκευή ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες SEO, ώστε το eshop να προωθηθεί στις αναζητήσεις. Επίσης, χρησιμοποιήθηκε η πλατφόρμα διαχείρισης της Webalists, η οποία έχει προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.

THE RESULT

Το αποτέλεσμα είναι ένα όμορφο, λειτουργικό και responsive eshop, με ταχύτατη πλοήγηση, το οποίο είναι αποδοτικό σε όλους τους σύγχρονους browsers. Επιπλέον, με την χρήση του διαχειριστικού, οι διαχειριστές του μπορούν γρήγορα και εύκολα να ανανεώνουν και να επεξεργάζονται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, να διαχειρίζονται τις παραγγελίες, τους πελάτες αλλά και τα προϊόντα τους, έχοντας πλήρη έλεγχο του eshop.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.